Anh Nguyenová
Bachelor's thesis
Vietnamská gastronomie v Praze
Vietnamese Gastronomy in Prague
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá vietnamskou gastronomií a jejími tradicemi. Cílem práce je analyzovat vybraná vietnamská stravovací zařízení, posoudit jejich nabídku, blíže představit tuto exotickou kuchyni veřejnosti a následně z výzkumu posoudit její míru oblíbenosti a informovanosti. V práci byly použity metody deskripce, analýzy a komparace. První část se zaměřuje na vymezení základních pojmů souvisejících …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with Vietnamese gastronomy and its traditions. The aim of the thesis is to analyze selected Vietnamese catering facilities and to evaluate their supply, also to introduce this exotic cuisine to the public and to assess its popularity and awareness. The methods of description, analysis and comparison were used in the thesis. The first part focuses on explanation of main terms …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 9. 2017
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/74755
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2018
- Supervisor: Jarmila Indrová
- Reader: Zdenka Petrů
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/74755
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Luboš Konderla -
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák