Ing. Jiří Hoštický

Bachelor's thesis

Systém kritických bodů při výrobě vína

HACCP in wine productio
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je analýza „Systému kritických bodů“ (HACCP) v podniku zabývajícím se obchodem s vínem. V první části je popsán systém z právního hlediska v legislativě Evropské Unie i České republiky, a to od svého vzniku až po současný stav. V části následující je popsán a analyzován zavedený systém HACCP v konkrétní společnosti a zhodnocena jeho potřebnost a užitečnost, stejně jako zápory …more
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is “Hazard Analysis and Critical Control Point” (HACCP) in an enterprise engaged in wine trading. The first part describes the law system since its inception to the present of European and Czech legislation. The following section describes a system in a particular enterprise and evaluated the need and usefulness for the enterprise.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2012
  • Supervisor: Ing. Rostislav Tesař
  • Reader: Ing. Ludvík Šlancar, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • všem autentizovaným
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Akademie Sting