Ing. Jiří Hoštický
Bachelor's thesis
Systém kritických bodů při výrobě vína
HACCP in wine productio
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je analýza „Systému kritických bodů“ (HACCP) v podniku zabývajícím se obchodem s vínem. V první části je popsán systém z právního hlediska v legislativě Evropské Unie i České republiky, a to od svého vzniku až po současný stav. V části následující je popsán a analyzován zavedený systém HACCP v konkrétní společnosti a zhodnocena jeho potřebnost a užitečnost, stejně jako zápory …moreAbstract:
The aim of this bachelor thesis is “Hazard Analysis and Critical Control Point” (HACCP) in an enterprise engaged in wine trading. The first part describes the law system since its inception to the present of European and Czech legislation. The following section describes a system in a particular enterprise and evaluated the need and usefulness for the enterprise.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2012
Identifier:
https://is.sting.cz/th/tmerw/
Thesis defence
- Date of defence: 30. 5. 2012
- Supervisor: Ing. Rostislav Tesař
- Reader: Ing. Ludvík Šlancar, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- všem autentizovaným
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Akademie StingSting academy
Bachelor programme / field:
Economy and Management / Organization and Management of small and medium sized firms
Theses on a related topic
-
Studie přispívajících ploch kritických bodů v lokalitách s výskytem přívalových povodní
Faturová Faturová -
Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
Lenka Bartošková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Nákupní logistika, řízení zásob a použití systému HACCP v malé obchodní firmě zaměřující se na výhradní dovoz a distribuci potravinářského zboží
Lukáš ONDRA -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Jakub KOTŮLEK