Systém kritických bodů při výrobě vína – Ing. Jiří Hoštický
Ing. Jiří Hoštický
Bachelor's thesis
Systém kritických bodů při výrobě vína
HACCP in wine productio
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce je analýza „Systému kritických bodů“ (HACCP) v podniku zabývajícím se obchodem s vínem. V první části je popsán systém z právního hlediska v legislativě Evropské Unie i České republiky, a to od svého vzniku až po současný stav. V části následující je popsán a analyzován zavedený systém HACCP v konkrétní společnosti a zhodnocena jeho potřebnost a užitečnost, stejně jako zápory …viacAbstract:
The aim of this bachelor thesis is “Hazard Analysis and Critical Control Point” (HACCP) in an enterprise engaged in wine trading. The first part describes the law system since its inception to the present of European and Czech legislation. The following section describes a system in a particular enterprise and evaluated the need and usefulness for the enterprise.Kľúčové slová
HACCP kritický bod kritická mez víno systém řízení critical point critical limit wine management
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2012
Identifikátor:
https://is.sting.cz/th/tmerw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2012
- Vedúci: Ing. Rostislav Tesař
- Oponent: Ing. Ludvík Šlancar, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Akademie StingSting academy
Bachelor programme / odbor:
Economy and Management / Organization and Management of small and medium sized firms
Práce na příbuzné téma
-
Studie přispívajících ploch kritických bodů v lokalitách s výskytem přívalových povodní
Faturová Faturová -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
Lenka Bartošková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Nákupní logistika, řízení zásob a použití systému HACCP v malé obchodní firmě zaměřující se na výhradní dovoz a distribuci potravinářského zboží
Lukáš ONDRA -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková