BIOPOTRAVINY A POTRAVINY NOVÉHO TYPU Z HLEDISKA NUTRICE A OCHRANY ZDRAVÍ SPOTŘEBITELE – Jaroslava DUBNOVÁ
Jaroslava DUBNOVÁ
Bakalářská práce
BIOPOTRAVINY A POTRAVINY NOVÉHO TYPU Z HLEDISKA NUTRICE A OCHRANY ZDRAVÍ SPOTŘEBITELE
BIOFOOD AND NEW-TYPE FOOD FROM THE NUTRITIONAL AND THE CONSUMER HEALTH PROTECTION POINT OF VIEW
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje především problematice rozdílu informovanosti o bioproduktech, biopotravinách a potravinách nového typu mezi občany v oblasti Jižní Moravy a občany Jižních Čech. Zjišťuje také, jaký názor mají respondenti z obou oblastí na vliv biopotravin na zdravotní stav člověka.Abstract:
This bachelor thesis is focused with the issue of difference of knowledge of biofood and new - type food between inhabitants from region of South Moravia and inhabitants from South Bohemia. This work discover too informants opinion of an effect of biofood to the health state of human.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2007
Zveřejnit od: 17. 5. 2007
Identifikátor:
6891
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 6. 2007
- Vedoucí: MUDr. Markéta Kastnerová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DUBNOVÁ, Jaroslava. \textit{BIOPOTRAVINY A POTRAVINY NOVÉHO TYPU Z HLEDISKA NUTRICE A OCHRANY ZDRAVÍ SPOTŘEBITELE}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2007. Dostupné z: https://theses.cz/id/sv6nhk/.
Jak správně citovat práci
DUBNOVÁ, Jaroslava. BIOPOTRAVINY A POTRAVINY NOVÉHO TYPU Z HLEDISKA NUTRICE A OCHRANY ZDRAVÍ SPOTŘEBITELE. Č. Bud., 2007. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 17. 05. 2007
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 17. 5. 2007 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Geneticky modifikované organismy a veřejnost
Magdaléna TENGLEROVÁ -
Geneticky modifikované organismy ve výživě hospodářských zvířat
Diana Cernei -
Geneticky modifikované organismy v potravinářství
Michaela Voborníková -
Geneticky modifikované organismy a jejich etické souvislosti
Tereza Slezáčková -
Nakládání s geneticky modifikovanými organismy a genetickými produkty
Kateřina Friedlová -
Rozdílné přístupy k potravinám obsahujícím geneticky modifikované plodiny
Alexander Sorokin -
Geneticky modifikované organismy a utváření názorů na ně
Nikola VODIČKOVÁ -
Regulace a restrikce geneticky modifikovaných plodin v EU
František Polák
Název
Vložil
Vloženo
Práva