Eva JANČEKOVÁ
Bakalářská práce
Po nás potopa
After us the deluge
Anotace:
Obě plastiky vyjadřují můj pohled na dnešní způsob lidského stravování, konzumu bez ohledu na následky našeho počínání, třebaţe by znamenaly smrt. Ve své práci spojuji symboly jídla a smrti formou nefigurativní plastiky.Abstract:
Two pieces of my work represent my personal view of the consequences in the shift of perspectives in first world human dietary habits. Changes in diet and consumption whilst being oblivious to the consequential negative effects, eventually to the point of death, have become prevelant in modern society. In my work I combine symbolical representations of food and death and their relation to, and parasitic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2015
Zveřejnit od: 14. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Jaroslav Koléšek, ArtD.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JANČEKOVÁ, Eva. Po nás potopa. Ostrava, 2015. bakalářská práce (BcA.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Fakulta umění
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Fakulta uměníOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Fakulta uměníBakalářský studijní program / obor:
Výtvarná umění / Sochařství-volná tvorba
Práce na příbuzné téma
-
Dopady živočišné výroby na životní prostředí
Petr Beránek -
Vliv veganství na zdraví člověka a životní prostředí
Marek Falta -
Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí
Martina Hlavničková -
Dopady veganství na životní prostředí
Veronika Travencová -
Vegetariánství a jeho agroekologické souvislosti
Michaela Lattenbergová -
Problematika a pozitivní aspekty vegetariánství
Petra ADÁMKOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská