Simona Jurišová

Diplomová práce

Analýza účtovania a vykazovania rezerv podľa slovenských účtovných predpisov a podľa IFRS

Analysis of the Accounting and Reporting Reserves according to the Slovak Accounting Regulations and IFRS
Anotace:
Cieľom práce je vymedzenie pojmu rezerva podľa Slovenských účtovných predpisov a Medzinárodných účtovných štandardov. Súčasťou práce je analýza rezerv vo vybranej obchodnej spoločnosti a vytvorenie návrhu vnútropodnikovej smernice pre tvorbu a použitie rezerv.
Abstract:
The aim of the thesis is to define the term reserve, according to Slovak Accounting Regulations and International Accounting Standards. Part of the thesis is the analysis of reserves in the selected business company and the creation of an internal company regulation draft for the creation and use of reserves.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2018
  • Vedoucí: Michal Krajňák
  • Oponent: Vojtěch Meier

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava