Dopady pandemie COVID-19 ve vybraném odvětví – Dominik LAMPA
Dominik LAMPA
Bakalářská práce
Dopady pandemie COVID-19 ve vybraném odvětví
Impact of the COVID-19 pandemic in a selected sector
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je zhodnocení dopadů pandemie koronaviru na vybrané odvětví s porovnáním mezi ostatními státy EU. Tuto práci jsem si vybral, z důvodu aktuálnosti tématu. Cílem této práce je určit množství dopadů na vybrané odvětví v době koronavirové krize a porovnat jej s ostatními státy EU, to zahrnuje komparaci vládních opatřeních a následné zhodnocení. V práci jsou využity základní …víceAbstract:
The subject of this bachelor thesis is to assess the impact of the coronavirus pandemic on selected sectors with a comparison between other EU countries. I chose this thesis because of the topicality of the topic. The aim of this thesis is to determine the amount of impact on the selected industry during the coronavirus crisis and compare it with other EU countries, this includes a comparison of government …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Kateřina Mičudová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LAMPA, Dominik. Dopady pandemie COVID-19 ve vybraném odvětví. Plzeň, 2023. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta ekonomickáBakalářský studijní program / obor:
Marketingové řízení / Marketingové řízení
Práce na příbuzné téma
-
Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku
Lukáš Hruda -
Návrh a implementace etického kodexu v podniku působící v odvětví Stravování a pohostinství
Markéta Čiperová -
Dopad covidové krize na hospodaření podniků v sektoru ubytování, stravování a pohostinství v ČR a Německu
Mariia Selifanova -
Pohostinství a kultura stravování v Pardubicích a blízkém okolí v letech 1850-1918.
Tomáš Kalecký -
Ekonomické dopady koronavirové krize na stravování a pohostinství v České republice
Michal Pluhař -
Dopad pandemie Covid-19 na oblast stravovaní a pohostinství v České republice
Veronika Brydláková -
Hodnocení finančního zdraví společnosti ze sektoru stravování a pohostinství
Hana Kubíčková -
Srovnání efektivnosti v oblasti ubytování, stravování a pohostinství
Gabriela Soušková