Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů – Bc. Karolína HÁLOVÁ
Bc. Karolína HÁLOVÁ
Master's thesis
Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů
Sensory evaluation and acceptability of selected dairy products
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 6. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HÁLOVÁ, Karolína. \textit{Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2020. Available from: https://theses.cz/id/t1wlmd/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HÁLOVÁ, Karolína. Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů. Č. Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agricultural Products´ Quality
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights