Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů – Bc. Karolína HÁLOVÁ
Bc. Karolína HÁLOVÁ
Master's thesis
Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů
Sensory evaluation and acceptability of selected dairy products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HÁLOVÁ, Karolína. \textit{Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/t1wlmd/.
Jak správně citovat práci
HÁLOVÁ, Karolína. Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů. Č. Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agricultural Products´ Quality
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva