Vladimíra Veselá

Bakalářská práce

Senzoricky významné látky v kávě

Sensoric important substances in coffee
Anotace:
Tato bakalářská práce se v teoretické části zabývá přípravou kávy, senzoricky významnými látkami v kávě, vlivu vody na chuť a aroma kávy a také úvodem do senzorické analýzy potravin a principem cuppingu. V experimentální části byla provedena senzorická analýza kávy. Byly porovnány senzorické parametry čtyř vzorků kávy, tři vzorky byly připraveny ze 100% arabiky, čtvrtý vzorek byl připraven z defektních …více
Abstract:
In the theoretical part, this bachelor's thesis deals with the preparation of coffee, sensory important substances in coffee, the effect of water on the taste and aroma of coffee, as well as an introduction to the sensory analysis of food and the principle of cupping. In the experimental part, a sensory analysis of the coffee was carried out. Sensory parameters of four coffee samples were compared …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 5. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Soňa Řezková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Veselá, Vladimíra. Senzoricky významné látky v kávě. Pardubice, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická