VÝUKA ZDRAVÉ VÝŽIVY NA 1. STUPNI ZÁKLADNÍCH ŠKOL – Kristýna MAČÁTOVÁ
Kristýna MAČÁTOVÁ
Diplomová práce
VÝUKA ZDRAVÉ VÝŽIVY NA 1. STUPNI ZÁKLADNÍCH ŠKOL
Healthy nutrition teaching at primary schools
Anotace:
Diplomová práce se zabývá výukou zdravé výživy na 1. stupni ZŠ aktivizačními metodami ve výuce předmětu Přírodověda. Teoretická část obsahuje poznatky o výživě, zařazení tohoto tématu do RVP ZV, klasifikaci výukových metod a druhy aktivizačních metod. Cílem práce bylo navrhnout šest aktivizačních metod a realizovat je na základní škole. Metody žáci ohodnotili v dotazníku. Byla ověřována efektivita …víceAbstract:
The thesis deals with the teaching of healthy nutrition at the primary school by activation methods in the teaching of the subject Natural Science. The theoretical part contains knowledge about nutrition, inclusion of this topic in the RVP ZV, classification of teaching methods and types of activation methods. The aim of the work was to propose 6 activation methods and implement them in primary school …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MAČÁTOVÁ, Kristýna. VÝUKA ZDRAVÉ VÝŽIVY NA 1. STUPNI ZÁKLADNÍCH ŠKOL. Olomouc, 2023. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základních škol
Práce na příbuzné téma
-
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
Hong Phuong Luongová -
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Linda Šebestová -
Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
Petra Parůžková -
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
Aneta Slavíková -
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
Lucie Lavičková -
Minoritní kovové stopové prvky v lidském těle, ve výživě a ve vzdělávacích plánech základních a středních škol
Lenka KAŠTOVSKÁ -
Klady a zápory vegetariánské a veganské stravy
Aneta Špínová -
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
Veronika Václaviková
Název
Vložil
Vloženo
Práva