Hodnocení environmentálních dopadů výroby chleba metodou LCA – Anna Kučerová
Anna Kučerová
Bakalářská práce
Hodnocení environmentálních dopadů výroby chleba metodou LCA
Evaluation of the environmental impact of bread production using the LCA method
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČEROVÁ, Anna. \textit{Hodnocení environmentálních dopadů výroby chleba metodou LCA}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/t31svc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta technologie ochrany prostředíBakalářský studijní program:
Ekotoxikologie a environmentální analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.