Bc. Pavla JANČÍKOVÁ

Diplomová práce

Změny jakostních parametrů vajec během skladování

Changes in quality parameters of eggs during the storage
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá charakteristikou slepičích vajec. V teoretické části jsou popsány obecné charakteristiky vajec. Experimentální část je zaměřena na změny jakostních parametrů vajec v průběhu jejich skladování. Vejce byla skladována po dobu 10 týdnů. K dispozici bylo 360 kusů vajec, které byly sneseny v jeden den, takže všechny vzorky byly stejného stáří. Tyto vejce pak byly rozděleny …více
Abstract:
This thesis deals with characteristics of hens eggs. The theoretical part describes the general characteristics of eggs. The experimental part focuses on changes in quality parameters of eggs during storage. Eggs were stored for 10 weeks. There were 360 pieces of eggs that were born in one day, so all samples were the same age. These eggs were then divided in half and stored at two different temperatures …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 14542

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JANČÍKOVÁ, Pavla. Změny jakostních parametrů vajec během skladování. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe