Bc. Karel Jiránek
Master's thesis
Webový konfigurátor jídel
Web-based Food Configurator
Abstract:
Tato práce popisuje vývoj webové aplikace Jídlo na Trek vytvořené pro začínající turisty. Aplikace slouží jako rádce při balení jídla na vícedenní výlety. V práci je dále řešen návrh aplikace, sběr dat pro naplnění aplikace daty a projektové řízení vývoje aplikace. Aplikace je postavena na programovacím jazyce C# a knihovně React. Vytvořené řešení umožňuje uživateli jednoduše zvolit potraviny se správnou …moreAbstract:
This paper describes the development of the web application called Jidlo na Trek created for the beginner tourists. The application serves as an advisor during food packing for multi-day hikes. Design of the application, collecting of the data for application and project management is discussed in this work. The application is based on the programming language C# and the library React. Final solution …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2020
Identifier:
https://is.muni.cz/th/whzqi/
Thesis defence
- Date of defence: 17. 6. 2020
- Supervisor: doc. RNDr. Tomáš Pitner, Ph.D.
- Reader: Mgr. Tibor Szabó
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Fakulta informatikyMasaryk University
Faculty of InformaticsMaster programme / field:
Applied Informatics / Service Science, Management and Engineering
Theses on a related topic
-
Návrh a vývoj webové aplikace pro společnost Pivomil
Jiří Šuster -
Jídlo a stolování v kinematografii Jiřího Menzela
Jan Rec -
Někdo maluje květiny a ženy, aby si mohl opatřit co nejvíce jídla.A někdo maluje jídlo, aby mohl ženě koupit květiny.
Katarína KOVÁČOVÁ -
Krajina k jídlu a jídlo v krajině i veřejném prostoru
Tereza Nová -
Krajina k jídlu a jídlo v krajině i veřejném prostoru.
Apolena Jirásková -
Jídlo jako cesta k interkulturní výchově
Barbora Kučerová -
Jídlo jako předmět a prostředek uměleckého vyjádření
Jakub Nachtigal -
Digitální jídlo jako forma gastronomické budoucnosti
Radek Zatloukal