Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň – Eva Baloghová
Eva Baloghová
Bakalářská práce
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
Nutritional value of traditional world cuisines
Abstract:
This bachelor´s dissertation is focused on actual topic – Nutritional values of traditional national cuisines. Aim of this dissertation is to compare traditional main dishes of significant world cuisines from the point of view of their nutritional values based on the ingredients used in these dishes and analyse from which countries and which dishes are the most optimal for us based on their composition …víceAbstract:
Bakalárska práca sa venuje zaujímavej a aktuálnej téme – nutričným hodnotám tradičných svetových kuchýň. Cieľom bakalárskej práce je porovnať tradičné hlavné jedlá významných svetových kuchýň z hľadiska ich nutričných hodnôt na základe ingrediencií týchto pokrmov a zistiť, ktoré jedlá z ktorej krajiny sú pre nás z hľadiska zloženia výživových prvkov najviac optimálne. Táto práca je založená na dvoch …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15542/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BALOGHOVÁ, Eva. \textit{Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/t6gjw9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy
Eva Baloghová -
Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím
Paula Porubčanová -
Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach
Jana Varmusová -
Analýza profilov na sociálnych sietiach so zameraním na výživové hodnoty
Martina Mrázková -
Stanovení nutriční hodnoty píce lupiny a hrachu
Matouš Pecka -
CHARAKTERISTIKA, TRADÍCIE A ZVYKY GRUZÍNSKEJ KUCHYNE
Matej Cingel -
Výživa při jednotlivých sportovních odvětvích - výživa ve fitness
Roman Neveselý -
Výživa pokojových rostlin - substráty, nadbytky a nedostatky živin
Adéla Kubásková