Alena Kolářová

Diplomová práce

Podnikatelský záměr založení cukrářské výdejny

Business plan for a cake bakery
Anotace:
Cílem diplomové práce je charakterizovat podnikání včetně stravovacích služeb, nastínit základní informace o tvorbě podnikatelského plánu a poté zpracovat detailní podnikatelský plán na konkrétní gastronomickou provozovnu. V úvodu práce je čtenář obeznámen se základními informacemi o podnikání a podnikání ve stravovacím sektoru. Tyto informace jsou obsahem pro lepší pochopení praktické části, ve které …více
Abstract:
This master thesis aims to define entrepreneurship including catering services, shows basic information about how to create business plan and afterwards making particular one about a concrete gastronomic facility. In the introduction you will find out the basic information about entrepreneurship itself and also about enterpreneurship in catering services. Those information precede better understanding …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 1. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 1. 2019
  • Vedoucí: Jan Žufan
  • Oponent: Martin Vaško

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/75270

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch