Bc. Martina Neherová

Bakalářská práce

Design výrobku

Product design
Anotace:
Cílem práce je vytvořit funkční design na existující čokoládové výrobky v několika produktových řadách, tedy příchutích. Vymyslet si vlastní fiktivní firmu, která čokolády vyrábí a vyrobit logo s vizuálem firmy, a porovnat s existujícími obaly cukrovinek. Finální podobou práce nejsou pouze digitálně upravené a znázorněné obaly, ale reálně vyrobené funkční krabičky. Teoretická část práce popisuje, odůvodňuje …více
Abstract:
The aim of the thesis is to create a functional design for several ranges (i.e. flavours) of existing chocolate products; to create a fictional chocolate company, its logo, and to compare this to the actual, real life packaging. The final result of the thesis is not just a pictorial rendering of digitally altered packaging, but also real, functional packets. The theoretical part of the thesis provides …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2016
  • Vedoucí: doc. Mgr.A. Pavel Noga, ArtD.
  • Oponent: MgA. Eva Havelková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výtvarná výchova se zaměřením na vzdělávání