Nové české odrůdy chmele a jejich využití v pivovarství – Bc. Petr Otáhal
Bc. Petr Otáhal
Master's thesis
Nové české odrůdy chmele a jejich využití v pivovarství
Brewing value of new varieties of Czech hops
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
OTÁHAL, Petr. \textit{Nové české odrůdy chmele a jejich využití v pivovarství}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/ta4qaj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biotechnology and Bioengineering
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.