Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism – Bc. Sebastian Zahradník
Bc. Sebastian Zahradník
Bakalářská práce
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
Anotace:
ZAHRADNÍK, Sebastian. Crisis management in Hospitality, Gastronomy and Tourism. [Bachelor thesis] University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2023. 64 pages. This bachelor thesis is focused on crisis management in hospitality and gastronomy, in particular analyzing preparedness on crises of the employees and small …víceAbstract:
ZAHRADNÍK, Sebastian. Crisis management in Hospitality, Gastronomy and Tourism. [Bachelor thesis] University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2023. 64 pages. This bachelor thesis is focused on crisis management in hospitality and gastronomy, in particular analyzing preparedness on crises of the employees and small …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 11. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/jxmco/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2024
- Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
- Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZAHRADNÍK, Sebastian. \textit{Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/tbiotu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management