Bc. Filip Lutzký
Master's thesis
Oranžová vína
Orange wines
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá obecným studiem oranžových vín. V teoretické části je popsána jejich historie, nádoby pro tradiční výrobu, fenolické složení a základní analytické hodnoty. V praktické části je řešen experiment, ve kterém jsou srovnány 4 odrůdy a 3 různé délky macerace rmutu. U těchto variant jsou sledovány základní analytické parametry, obsah fenolických látek, obsah katechinů, antiradikálová …moreAbstract:
The master thesis deals with study of Orange wine. In theoretical part the history, traditional vessels, phenolic compounds and basic analytical parameters of Orange wine were described. In the practical part an experiment was made: the comparison of 4 varieties and 3 different lenghts of maceration. The basic analytical parameters, phenolics content, catechin content, antiradical activity and reducing …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Michal Kumšta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Theses on a related topic
-
Effect of ZnO nanoparticles on the content of phenolic compounds in Solanum lycopersicum
Radim Zelinka -
Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
Eliška Faitová -
Vliv délky kontaktu rmutu na parametry oranžových vín
Vladimír Škrábek -
Porovnanie a charakteristika oranžových vín
Eva Kormančíková -
Ekonomické souvislosti alternativních výrobních procesů oranžových vín
Patrik Eliáš
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights