Bc. Filip Lutzký
Master's thesis
Oranžová vína
Orange wines
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá obecným studiem oranžových vín. V teoretické části je popsána jejich historie, nádoby pro tradiční výrobu, fenolické složení a základní analytické hodnoty. V praktické části je řešen experiment, ve kterém jsou srovnány 4 odrůdy a 3 různé délky macerace rmutu. U těchto variant jsou sledovány základní analytické parametry, obsah fenolických látek, obsah katechinů, antiradikálová …viacAbstract:
The master thesis deals with study of Orange wine. In theoretical part the history, traditional vessels, phenolic compounds and basic analytical parameters of Orange wine were described. In the practical part an experiment was made: the comparison of 4 varieties and 3 different lenghts of maceration. The basic analytical parameters, phenolics content, catechin content, antiradical activity and reducing …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Michal Kumšta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / odbor:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Práce na příbuzné téma
-
Effect of ZnO nanoparticles on the content of phenolic compounds in Solanum lycopersicum
Radim Zelinka -
Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
Eliška Faitová -
Vliv délky kontaktu rmutu na parametry oranžových vín
Vladimír Škrábek -
Ekonomické souvislosti alternativních výrobních procesů oranžových vín
Patrik Eliáš
Názov
Vložil
Vložené
Práva