Bc. Veronika MAŇÁSKOVÁ

Bakalářská práce

Význam kyseliny fytové

Importance of phytate acid
Anotace:
Úkolem mé bakalářské práce bylo shrnout a zhodnotit poznatky o významu kyseliny fytové. Byla zpracována literární rešerše, jejímž obsahem jsou chemické vlastnosti kyseliny fytové, její zdravotní účinky a mechanizmy stanovení. Byla zpracována i problematika metabolizmu a využití kyseliny fytové mikroorganizmy.
Abstract:
The task of my thesis was to evaluate and summarize the findings of the importance of phytic acid. Literature research has been prepared, which contains the chemical properties of phytic acid, its health effects and mechanisms of determination. She was processed and the issue of metabolism and the use of phytic acid microorganisms.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Identifikátor: 13368

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2009
  • Vedoucí: Ing. Ladislava Mišurcová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MAŇÁSKOVÁ, Veronika. Význam kyseliny fytové. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma