Porovnání nutriční hodnoty a stravitelnosti ovsa setého a ovsa černého – Anna Gergelová
Anna Gergelová
Master's thesis
Porovnání nutriční hodnoty a stravitelnosti ovsa setého a ovsa černého
Comparison of the nutritional value and digestibility of classical oat and black oat
Anotácia:
Literární přehled diplomové práce zahrnuje články a publikace věnované tématice trávicího traktu, problematice měření stravitelnosti živin u koní, charakteristice a nutričním hodnotám ovsa setého žlutého (Avena Sativa), ovsa černého (Avena strigosa) a sena.Praktická část této práce je věnována porovnání nutričních hodnot a stravitelnosti ovsa v krmné dávce, která obsahovala žlutý nebo černý oves a …viacAbstract:
A review of literature thesis includes articles and publications dedicated to the topic of the digestive tract, the issue of measuring the digestibility of horse nutriens, characteristics and nutritional values of the yellow oat (Avena sativa), black oat (Avena strigosa) and hay.The practical part is devoted to comparing the nutritional values and digestibility of yellow and black oats in the ration …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GERGELOVÁ, Anna. \textit{Porovnání nutriční hodnoty a stravitelnosti ovsa setého a ovsa černého}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/tftgi4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Animal Science / Animal Nutrition and Dietology
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
Ivana Soukupová -
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
Kateřina Matějková -
Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
Vratislava Kostková -
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
Barbora Pažoutová -
Vliv tepelného zpracování na stravitelnost a kvalitu proteinu u Tenebrio molitor a Gryllus assimilis
Josef Klabík -
Stravitelnost organické hmoty a sušiny vybraných siláží
Helena Řičářová -
Determination of Biologically Active Substances in Matcha with Regard to its Digestibility
Marie Přidalová
Názov
Vložil
Vložené
Práva