Profil spotřebitele podniku Zvěřinový závod Maxmilián – Kristýna Schönová
Kristýna Schönová
Master's thesis
Profil spotřebitele podniku Zvěřinový závod Maxmilián
The consumer profile of Zvěřinový závod Maxmilián
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá profilem spotřebitele Zvěřinového závodu Maxmilián. Hlavním cílem práce bylo popsat profil spotřebitelů podniku Maxmilián na základě uskutečněného kvalitativního výzkumu se třemi vedlejšími cíli, které se zaměřovaly na podrobné poznání konzumenta zvěřiny, popsání spotřebitele podniku Maxmilián a formulace případných doporučení. Teoretická část mapuje dosavadní poznatky v oblasti …viacAbstract:
This diploma thesis focuses on consumer profile of Zvěřinový závod Maxmilián. The main goal is to describe the consumer profile of Zvěřinový závod Maxmilián based on qualitative research with three side goals which concentrated on detailed learning about game meat consumers, description of a consumer of Maxmilián and formulating eventual recommendations. Theoretical part maps present knowledge on these …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 12. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/88369
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 1. 2023
- Vedúci: Radek Tahal
- Oponent: Robert Faltus
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/88369
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme:
Management
Práce na příbuzné téma
-
"Zelený spotřebitel" - jeho sociální profil
Pavel Michálek -
Consumer Behaviour of Turkish Millennials on Green Products
Elcin Dindar -
Film consumption behaviour of generation Y
Maryia Novikava -
Cunsumer Behaviour within Cosmetic Industry with Focus on the Czech Republic
Petra Širatovská -
Intergenerational Analysis of Consumer Behaviour on the Wine Market
Julie Horáková -
Obliba a konzumace masa zvěřiny
Aneta Blažková -
Pozitiva a negativa konzumace králičího masa
Adéla Antošová -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová