La gastronomie et les vins de France – Michal Čuška
Michal Čuška
Diplomová práce
La gastronomie et les vins de France
French gastronomy and wines
Abstract:
The graduation theses describes to the tradition and history of the wine production, French kitchen and different culinary food specialities and wine areasAbstract:
Magisterská diplomová práce pojednává o francouzské kuchyni a její historii, gastronomii a vínech jako o součásti francouzského kulturního dědictví. Popisuje také regionální kulinářské speciality, pěstované odrůdy vína a hlavní francouzské vinařské oblasti
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2010
- Vedoucí: Jaromír Kadlec
- Oponent: Ladislav Jakub
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 5. 2010 dostupné: světu
Univerzita Palackého
Filozofická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Filologie / Odborná francouzština pro hospodářskou praxi
Práce na příbuzné téma
-
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Valuation and Value Drivers in the Georgian Wine Industry
Tamta Gventsadze -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova
Název
Vložil
Vloženo
Práva