CHARAKTERISTIKA, TRADICE A ZVYKY ARMÉNSKÉ NÁRODNÍ KUCHYNĚ – Timofey Khripun
Timofey Khripun
Bachelor's thesis
CHARAKTERISTIKA, TRADICE A ZVYKY ARMÉNSKÉ NÁRODNÍ KUCHYNĚ
Abstract:
Tématem bakalářské práce je studium charakteristik, tradic a zvyků arménské národní kuchyně. Práce se zabývá technologií přípravy arménských národních pokrmů, jsou s nimi spojeny také příběhy, legendy a jejich tradice. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na studium země Arménie, její historie, zemědělství, svátků, tradic a zvyků. Cílem analytické části bakalářské práce je zhodnotit speciality …moreAbstract:
The topic of the bachelor thesis is the study of the characteristics, traditions and customs of Armenian national cuisine. The topic deals with the technology of preparation of Armenian national dishes, stories, legends and their traditions are also connected with them. The theoretical part of the bachelor thesis is focused on the study of the country of Armenia, its history, agriculture, holidays …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2022
Thesis defence
- The Thesis/Dissertation Archive contains the required amount of information.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Židovská kuchyně a kultura stolování
Michaela Kalousková -
Hmotná kultura polské minority žijící na území Rumunska
Andrea Černá -
Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
Kristýna Pavlíková -
Školství a kultura v dnešní srbské Lužici
Lenka Neckařová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Šustová, K.
12/5/2022
Burešová, P.
4/5/2022