Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků – Bc. Evgeniya Strepan
Bc. Evgeniya Strepan
Diplomová práce
Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
Application of Lactobacillus plantarum to dairy and non-dairy fermented products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STREPAN, Evgeniya. \textit{Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/tjd4mb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.