Proč lidé v ČR dávají spropitné – Mgr. Monika Szalaiová
Mgr. Monika Szalaiová
Bakalářská práce
Proč lidé v ČR dávají spropitné
Why Czech people tip
Abstract:
This bachelor thesis deals with factors affecting a tipping behavior in Czech Republic. The main goal was to identify these determinants, figure out the size of impact on specific properties of gratuity and comprehensive comparison with literature reviews results. In following sections are anatomize collections of data, obtained from visitors of chosen restaurants situated in Brno. Part of this work …víceAbstract:
Bakalářská práce se zabývá faktory působící na výši spropitného v České republice. Cílem práce je identifikovat příslušné determinanty, porovnat jejiž vliv na spropitné a podíl spropitného na celkové výši učtu s dostupnou literaturou. Rešerše literatury tvoří jednu část této práce. Data pro empirický výzkum jsou sesbírána ze čtyř různých brněnských restaurací vlastním pozorováním návštěvníků podniků …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2013
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/t3aga/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
- Oponent: Ing. Daniel Němec, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakultaMasarykova univerzita
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Matematika / Ekonomie
Práce na příbuzné téma
-
Expertise in the Czech energy industry: A field analysis
Nathalie Marková -
Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
Margarita Yelisseyeva -
Motivační příklady ze statistiky pro geografy
Nikola Paulová -
Mohou číšníci v restauraci dopředu odhadnout výši spropitného?
Monika Jánská -
Vliv pandemie covid-19 na prosperující chod restaurací v Krupce
Kristýna SYRYČANSKÁ -
Spropitné: výzkum hypotetického chování zákazníků českých restaurací
Lucie Kratochvílová -
Polní experiment s faktory ovlivňujícími spropitné číšníků v restauracích
Mária Barčinová -
Field experiment with tipping
Andrey Bortnik