Mgr. Monika Szalaiová

Bakalářská práce

Proč lidé v ČR dávají spropitné

Why Czech people tip
Abstract:
This bachelor thesis deals with factors affecting a tipping behavior in Czech Republic. The main goal was to identify these determinants, figure out the size of impact on specific properties of gratuity and comprehensive comparison with literature reviews results. In following sections are anatomize collections of data, obtained from visitors of chosen restaurants situated in Brno. Part of this work …více
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá faktory působící na výši spropitného v České republice. Cílem práce je identifikovat příslušné determinanty, porovnat jejiž vliv na spropitné a podíl spropitného na celkové výši učtu s dostupnou literaturou. Rešerše literatury tvoří jednu část této práce. Data pro empirický výzkum jsou sesbírána ze čtyř různých brněnských restaurací vlastním pozorováním návštěvníků podniků …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Daniel Němec, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta

Masarykova univerzita

Přírodovědecká fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Matematika / Ekonomie