Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví zaměřené na stravovací a pitný režim – Bc. Žaneta KUBÍKOVÁ
Bc. Žaneta KUBÍKOVÁ
Diplomová práce
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví zaměřené na stravovací a pitný režim
Activization teaching methods in education for health - focusing on food and drink
Anotace:
Diplomová práce se zabývá akvizičními výukovými metodami ve vzdělávacím oboru Výchova ke zdraví. Zaměřují se na oblast Výživy, konkrétně na stravovací a pitný režim. V teoretických poznatcích je charakterizovaná Výživa, Rámcový vzdělávací program, výchova a vzdělávání, organizační formy výuky a aktivizační výukové metody. Hlavním cílem práce byla tvorba vlastních aktivizačních výukových metod a jejich …víceAbstract:
My thesis deals with activation teaching methods in the subject of Health education. I focus on the field Nutrition, specially on eating and drinking regime. There are Nutrition, upbringing and education, organizational forms of teaching and activation teaching methods characterized in theoretical knowledge. The main goal of my thesis was to create my own activation teaching methods and subsequently …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 6. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUBÍKOVÁ, Žaneta. \textit{Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví zaměřené na stravovací a pitný režim}. Online. Diplomová práce. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, Pedagogická fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/tkqx9n/.
Jak správně citovat práci
KUBÍKOVÁ, Žaneta. Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví zaměřené na stravovací a pitný režim. Olomouc, 2018. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství německého jazyka pro 2. stupeň základních škol a učitelství výchovy ke zdraví pro 2. stupeň základních škol
Práce na příbuzné téma
-
Znalost zásad správného stravování u matek dětí předškolního věku
Silvie KONDERLOVÁ -
Kvalita stravování při omezených časových možnostech
Valérie VYROUBALOVÁ -
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Moderní trendy ve stravování člověka a jejich ekonomická dostupnost
Jarmila Škrabalová -
Analýza školního stravování v Karlovarském kraji
Milan Louda -
Spotřební koš ve výživě a stravování dětí předškolního věku
Lucie Oslzlá -
Alternativní stravování z pohledu konzumentů
Petra BABIČKOVÁ -
Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
Jana PROCHÁZKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva