Bc. Adriána Glatzová

Bakalářská práce

Rozvoj malých pražiarní káv na Slovensku

Development of the Small Coffee Roastery in the Slovak Republic
Abstract:
In our bachelor’s dissertation we focus our attention on the small coffee roasters in the Slovak republic. Our aim is offer development opportunities, preexisting or newly emerging coffees in Slovakia. For our research we used SWOT analysis which provides an overview of strengths and weaknesses as well as opportunities and threats for individual roasters, under which companies can further develop its …více
Abstract:
V našej práci zameriavame svoju pozornosť malým pražiarňam káv na Slovensku. Naším cieľom je ponúknuť možnosti rozvoja už existujúcim či novovzniknutým pražiarňam káv. Pre náš výskum sme využili SWOT analýzu, ktorá poskytuje prehľad silných a slabých stránok, ale aj príležitostí a hrozieb pre jednotlivé pražiarne, na základe ktorého môžu podniky ďalej rozvíjať svoj marketing a zvyšovať svoju efektivitu …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví