Stabilita enkapsulovaných bifidobakterií v ovocných džusech – Bc. Barbora Hošková
Bc. Barbora Hošková
Master's thesis
Stabilita enkapsulovaných bifidobakterií v ovocných džusech
Stability of encapsulated bifidobacteria in fruit juices
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOŠKOVÁ, Barbora. \textit{Stabilita enkapsulovaných bifidobakterií v ovocných džusech}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/tpdbfq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.