Produkty Maillardovy reakce pražených sladů a jejich interakce s chmelovými prenylflavonoidy – Bc. Andrii Vasylytchuk
Bc. Andrii Vasylytchuk
Diplomová práce
Produkty Maillardovy reakce pražených sladů a jejich interakce s chmelovými prenylflavonoidy
Maillard reaction products from roasted malt and their interactions with hop prenylflavonoids
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VASYLYTCHUK, Andrii. \textit{Produkty Maillardovy reakce pražených sladů a jejich interakce s chmelovými prenylflavonoidy}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/tpkw1k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biotechnologie a bioinženýrství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.