Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů – Adéla Bártová
Adéla Bártová
Bachelor's thesis
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
Management of catering services in the context of conntemporary trends in the tourist area
Abstract:
Bakalářská práce má za cíl analyzovat povědomí managementu stravovacích služeb o aktuálních trendech ve stravovacích službách v turistické oblasti Jizerských hor. Krom analýzy povědomí je zde zkoumána také znalost aktuálních trendů a jejich aplikace do konkrétních stravovacích zařízení. V první části práce se nachází propojení stravovacích služeb a cestovního ruchu a také vysvětlení pojmů …moreAbstract:
This Bachelor thesis is focused on analysis of the awereness of the management of catering services of the current trends in the tourist area Jizerské hory. Within the analysis of the awareness there is examined the knowledge of the current trends and their application in catering facilities. In the first part there is interconnection of catering services and tourism and explanation of the terms such …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2017
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB9593
Thesis defence
- Date of defence: 25. 5. 2017
- Supervisor: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Reader: Mgr. Alexandr Gregar, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BÁRTOVÁ, Adéla. \textit{Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management. 2017. Available from: https://theses.cz/id/tpn2t7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of Informatics and ManagementBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
Iveta Valachovičová -
Aktuální trendy v cestovním ruchu
Lucie Kubátová -
Aktuální trendy ve stravování adolescentů
Petr Mička -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
Tereza Beranová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Leoš Vaníček -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Kateřina Košátková -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
Eliška Sojmová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights