Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů – Adéla Bártová
Adéla Bártová
Bakalářská práce
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
Management of catering services in the context of conntemporary trends in the tourist area
Anotace:
Bakalářská práce má za cíl analyzovat povědomí managementu stravovacích služeb o aktuálních trendech ve stravovacích službách v turistické oblasti Jizerských hor. Krom analýzy povědomí je zde zkoumána také znalost aktuálních trendů a jejich aplikace do konkrétních stravovacích zařízení. V první části práce se nachází propojení stravovacích služeb a cestovního ruchu a také vysvětlení pojmů …víceAbstract:
This Bachelor thesis is focused on analysis of the awereness of the management of catering services of the current trends in the tourist area Jizerské hory. Within the analysis of the awareness there is examined the knowledge of the current trends and their application in catering facilities. In the first part there is interconnection of catering services and tourism and explanation of the terms such …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2017
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB9593
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2017
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Alexandr Gregar, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÁRTOVÁ, Adéla. \textit{Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/tpn2t7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
Iveta Valachovičová -
Aktuální trendy v cestovním ruchu
Lucie Kubátová -
Aktuální trendy ve stravování adolescentů
Petr Mička -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
Tereza Beranová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Leoš Vaníček -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Kateřina Košátková -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
Eliška Sojmová
Název
Vložil
Vloženo
Práva