Lenka ADÁMKOVÁ

Bakalářská práce

Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka

Chemical composition and properties of sheep and goat milk
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na složení ovčího a kozího mléka a jejich srovnání s mlékem kravským. Popisuje plemena koz a ovcí převážně chovaná u nás a stručně charakterizuje výrobky z ovčího a kozího mléka.
Abstract:
This bachelor´s thesis is intent on the composition of sheep's and goat's milk and their compare with cow's milk. Describes the breeds of sheep and goats rear mainly in our country and briefly describes the products from sheep's and goat's milk.
 

Klíčová slova

mléko ovce kozy sýr
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2010
Identifikátor: 15291

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ADÁMKOVÁ, Lenka. Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin