Bc. Šárka Horváthová

Bakalářská práce

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry

Quality and range of dairy products with a focus on cheese
Anotace:
Tématem bakalářské práce byla kvalita mléčných výrobků se zaměřením na sýry. Teoretická část se zaměřuje na obecnou charakteristiku oboru mlékárenství, výroby sýrů, popisu sýrů. V analytické části práce byly komparovány makroživiny, mikroživiny, obsah soli a byla porovnávaná hodnota bílkovin vybraných sýrů, které byly přepočteny na sto gramů, pro lepší přehlednost komparace. Následují komparací byl …více
Abstract:
The topic of the bachelor thesis was the quality of dairy products with a focus on cheeses. The theoretical part focuses on the general characteristics of the dairy industry, cheese production, description of cheeses. In the analytical part of the thesis, macronutrients, micronutrients, salt content were compared and the protein value of selected cheeses, which were converted to one hundred grams, …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví