Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry – Bc. Šárka Horváthová
Bc. Šárka Horváthová
Bakalářská práce
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Quality and range of dairy products with a focus on cheese
Anotace:
Tématem bakalářské práce byla kvalita mléčných výrobků se zaměřením na sýry. Teoretická část se zaměřuje na obecnou charakteristiku oboru mlékárenství, výroby sýrů, popisu sýrů. V analytické části práce byly komparovány makroživiny, mikroživiny, obsah soli a byla porovnávaná hodnota bílkovin vybraných sýrů, které byly přepočteny na sto gramů, pro lepší přehlednost komparace. Následují komparací byl …víceAbstract:
The topic of the bachelor thesis was the quality of dairy products with a focus on cheeses. The theoretical part focuses on the general characteristics of the dairy industry, cheese production, description of cheeses. In the analytical part of the thesis, macronutrients, micronutrients, salt content were compared and the protein value of selected cheeses, which were converted to one hundred grams, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/jjwt1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HORVÁTHOVÁ, Šárka. \textit{Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/trj3zl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Výživa a výživové doplňky při vytrvalostním sportu
Markéta Havlíčková -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková -
Produkční a vývojové tendence komoditní vertikály mléko
Eva Přibilíková -
Vliv ročního období na tržní produkci sýrárny zpracovávající kravské mléko
Petra Doleželová -
Sýry a jejich antioxidační vlastnosti
Daniela Hrančíková