Analýza požadovaných znalostí a dovedností na trhu práce ve vybraném oboru – Ing. Michaela Kolářová
Ing. Michaela Kolářová
Bakalářská práce
Analýza požadovaných znalostí a dovedností na trhu práce ve vybraném oboru
Analysis of the required knowledge and skills in the labor market in the chosen field
Anotace:
Cílem bakalářské práce je charakterizovat, analyzovat a vyhodnotit ve vybraném oboru nejvíce požadované znalosti a dovednosti. Pro potřeby vyhodnocování dat byl zvolen obor gastronomie se zaměřením na pracovní pozici šéfkuchař. Ke sběru dat byly použity údaje, které jsou k dispozici na webových stránkách středních škol, informace z úřadů práce, pracovních agentur a v masmédiích. Získané údaje byly …víceAbstract:
The objective the bachelor thesis is to characterize, analyze and evaluate in the selected field most required knowledge and skills. For the needs of data analysis was chosen field of gastronomy with a focus on the job position the chef. For data collection were used the websites of secondary schools next the information of labor offices then employment agencies and the mass media. The obtained data …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2015
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/mhdll/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Lenka Ližbetinová, PhD.
- Oponent: Mgr. Stanislav Jíra
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOLÁŘOVÁ, Michaela. \textit{Analýza požadovaných znalostí a dovedností na trhu práce ve vybraném oboru}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ts2a9u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Genderová rovnost v oboru gastronomie
Kateřina Sentenská -
Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky
Adéla Hrdličková -
Uplatnění absolventů střední školy a gastronomie na trhu práce
Andrea HOŘICOVÁ -
ESL Teaching using Authentic Materials: Impact of English TV Series on Motivation and Skills in Czech Upper-Secondary Students
Kateřina Folvarčná -
Znalosti první pomoci u mládežnických trenérů v házené
Lukáš BEITEL