Olga Radchych

Master's thesis

SMED v potravinářském průmyslu

SMED in the food industry
Abstract:
Tato diplomová práce má za cil ověřit účinnost implementace metody SMED integrované s jinými nástroje lean managementu ve společnosti potravinářského průmyslu. Metodický práce je vedena pomoci postupu DMAIC a využívá nástroje a techniky štíhlé výroby, jako je SIPOC, Spaghetti diagram, vývojový diagram, Ishikawa diagram, analýza plýtvání, kontrolní plán a A3 report. Aktuální výsledky implementace ukazují …more
Abstract:
This diploma thesis aims to verify the effectiveness of the implementation of the SMED method integrated with other process improvement application tools in the food industry. This thesis is conducted using the DMAIC method and uses lean manufacturing tools and techniques such as SIPOC, Spaghetti diagram, flow chart, Ishikawa diagram, waste analysis, control plan and A3 report. The current implementation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 8. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2021
  • Supervisor: Felipe Martínez
  • Reader: Martin Košč

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/83691