Olga Radchych
Master's thesis
SMED v potravinářském průmyslu
SMED in the food industry
Anotácia:
Tato diplomová práce má za cil ověřit účinnost implementace metody SMED integrované s jinými nástroje lean managementu ve společnosti potravinářského průmyslu. Metodický práce je vedena pomoci postupu DMAIC a využívá nástroje a techniky štíhlé výroby, jako je SIPOC, Spaghetti diagram, vývojový diagram, Ishikawa diagram, analýza plýtvání, kontrolní plán a A3 report. Aktuální výsledky implementace ukazují …viacAbstract:
This diploma thesis aims to verify the effectiveness of the implementation of the SMED method integrated with other process improvement application tools in the food industry. This thesis is conducted using the DMAIC method and uses lean manufacturing tools and techniques such as SIPOC, Spaghetti diagram, flow chart, Ishikawa diagram, waste analysis, control plan and A3 report. The current implementation …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 8. 2020
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/83691
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2021
- Vedúci: Felipe Martínez
- Oponent: Martin Košč
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/83691
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / odbor:
Ekonomika a management / Management
Práce na příbuzné téma
-
Aplikace metod procesní analýzy pro zlepšení podnikového procesu
Jan Ecler -
ANALÝZA VÝROBNÍHO PROCESU VYBRANÉHO PRODUKTU A DOPORUČENÍ ZLEPŠOVÁNÍ PROCESU POMOCÍ NÁSTROJŮ LEAN
Kamila Tuháčková -
Experiment DOE jako nástroj zlepšování procesu
Jan Teufel -
Aplikace metod procesní analýzy pro zlepšení podnikového procesu
Roman Julínek -
Analýza a zlepšování výrobního procesu stabilizátoru
Hubert Schwarz -
Analýza a optimalizace procesu operativního plánování výroby
Tomáš Maliha -
Zlepšování podnikového procesu ve vybrané výrobní společnosti
Tereza Brůžová -
Optimalizace procesu přetypování výroby v potravinářském průmyslu
Marek Trávníček