Mikrobiologie vajec tržní sítě – Bc. Kateřina RAKOVÁ
Bc. Kateřina RAKOVÁ
Bakalářská práce
Mikrobiologie vajec tržní sítě
Microbiology of eggs obtained from distribution chain
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je téma Mikrobiologie vajec tržní sítě, se zaměřením na způsoby možné kontaminace a druhy mikroorganismů, které tuto kontaminaci způsobují. Výsledkem práce je přehled o základních způsobech chovů nosnic, informace o struktuře, chemickém složení vajec a také jejich fyzikálních vlastnostech.Abstract:
Bachelor thesis{\crq} subject is Microbiology of retail-sold eggs. Thesis focuses on possible ways of egg{\crq}s contamination and it describes different species of micro-organisms which evoke this contamination. The result of my thesis is summary of main methods of layers, information about chemist and physical properties.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7747
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RAKOVÁ, Kateřina. Mikrobiologie vajec tržní sítě. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiální kontaminace vajec v různých systémech ustájení
Eliška Nemrichová -
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
Zbyněk Zemánek -
Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
Barbora HOSNEDLOVÁ -
Příprava kompozitu Ag@SiO2 pro odstraňování mikrobiální kontaminace vod
Vojtěch ŠARAFÍN -
Mikrobiologické riziko vnitřní kontaminace semen určených ke konzumaci po naklíčení
Lucie Prášková -
Možnosti ovlivnění mikrobiální kontaminace sušených plodů
Eliška Dlouhá -
Mikrobiální kontaminace medů
Tereza Sojková -
Mikrobiální kontaminace a její změny v průběhu skladování baleného výsekového masa
Kateřina Cholastová