Bc. Kateřina Cholastová

Diplomová práce

Mikrobiální kontaminace a její změny v průběhu skladování baleného výsekového masa

Microbial contamination and its changes during storage of packaged cut meat
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na problematiku mikrobioty baleného výsekového masa. Jsou v ní charakterizovány významné vnější a vnitřní faktory, jež působí na růst a množení mikroorganismů. Další část tvoří stručná charakteristika skupin mikroorganismů zapříčiňujících kažení baleného masa a mikroorganismů vyvolávajících onemocnění z potravin. Jsou zde uvedeny způsoby prodloužení údržnosti masa, z čehož …více
Abstract:
This thesis is focused on the issue of microflora of packaged cut meat. It is characterized by significant external and internal factors that influence growth and the proliferation of microorganisms. The next part is a brief description of groups of microorganisms causing spoilage of packaged meat and microorganisms causing disease from food. There are mentioned methods of prolonging the shelf life …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta