René Stöckbauer

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Projekt řízení cateringové akce

Anotace:
Absolventská práce se zaměřila na "Projekt realizace cateringové akce", která nejdříve podrobně popsala jednotlivé postupy, jaké jsou potřeba pro zajištění cateringové akce. Veškerá získaná data byla získávána z knih, osobních zápisků či internetu. K vyhodnocení celého projektu byl použit program OpenProj, ve kterém byly zadány potřebné zdroje. V práci bylo vytvořené schéma, které znázorňuje činnosti …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Milan Kratochvíl, Ph.D
  • Oponent: Michal Ságl

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Personální řízení

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.