René Stöckbauer
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Projekt řízení cateringové akce
Anotace:
Absolventská práce se zaměřila na "Projekt realizace cateringové akce", která nejdříve podrobně popsala jednotlivé postupy, jaké jsou potřeba pro zajištění cateringové akce. Veškerá získaná data byla získávána z knih, osobních zápisků či internetu. K vyhodnocení celého projektu byl použit program OpenProj, ve kterém byly zadány potřebné zdroje. V práci bylo vytvořené schéma, které znázorňuje činnosti …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Milan Kratochvíl, Ph.D
- Oponent: Michal Ságl
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Personální řízení
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.