Annamária Bortňaková

Bachelor's thesis

Vzdělávání zaměstnanců v HORECA v oblasti nakládání s potravinami

Teaching of employees in HORECA sector concerning the economic handling of food
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vzděláváním a rozvojem zaměstnanců segmentu HORECA (konkrétně sítě Ambiente), efektivními metodami vzdělávání a jejich využitím v praxi. Hlavním cílem práce je teoreticky vymezit danou problematiku, analyzovat systém vzdělávání v konkrétních podnicích HORECA a navrhnout využití techto moderních metod. Předmětem teoretické části je vysvětlení problematiky vzdělávání, vymezení …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with trends of education and development of employees in HORECA segment (namely the restaurant chain Ambiente), the effective methods of education for employees and their application in praxis. The aim of this work is to focus on the analysis of the education system in the selected HORECA institutions and suggest how to use the modern methods and tools. Theoretical section …more
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá trendmi vzdelávania a rozvojom zamestnancov HORECA (konkrétne sieť Ambiente), efektívnymi metódami vzdelávania a ich využitia v praxi. Hlavným cieľom práce je teoreticky vymedziť problematiku, analyzovať systém vzdelávania v konkrétnych podnikoch HORECA a navrhnúť využitie moderných metód a nástrojov. Predmetom teoretickej časti je vysvetlenie problematiky vzdelávania, vymedzenie …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 31. 5. 2023
  • Supervisor: Jan Žufan
  • Reader: Zdenka Petrů

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/89261