Annamária Bortňaková

Bakalářská práce

Vzdělávání zaměstnanců v HORECA v oblasti nakládání s potravinami

Teaching of employees in HORECA sector concerning the economic handling of food
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vzděláváním a rozvojem zaměstnanců segmentu HORECA (konkrétně sítě Ambiente), efektivními metodami vzdělávání a jejich využitím v praxi. Hlavním cílem práce je teoreticky vymezit danou problematiku, analyzovat systém vzdělávání v konkrétních podnicích HORECA a navrhnout využití techto moderních metod. Předmětem teoretické části je vysvětlení problematiky vzdělávání, vymezení …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with trends of education and development of employees in HORECA segment (namely the restaurant chain Ambiente), the effective methods of education for employees and their application in praxis. The aim of this work is to focus on the analysis of the education system in the selected HORECA institutions and suggest how to use the modern methods and tools. Theoretical section …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá trendmi vzdelávania a rozvojom zamestnancov HORECA (konkrétne sieť Ambiente), efektívnymi metódami vzdelávania a ich využitia v praxi. Hlavným cieľom práce je teoreticky vymedziť problematiku, analyzovať systém vzdelávania v konkrétnych podnikoch HORECA a navrhnúť využitie moderných metód a nástrojov. Predmetom teoretickej časti je vysvetlenie problematiky vzdelávania, vymedzenie …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2023
  • Vedoucí: Jan Žufan
  • Oponent: Zdenka Petrů

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/89261