Vzdělávání zaměstnanců v HORECA v oblasti nakládání s potravinami – Annamária Bortňaková
Annamária Bortňaková
Bakalářská práce
Vzdělávání zaměstnanců v HORECA v oblasti nakládání s potravinami
Teaching of employees in HORECA sector concerning the economic handling of food
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vzděláváním a rozvojem zaměstnanců segmentu HORECA (konkrétně sítě Ambiente), efektivními metodami vzdělávání a jejich využitím v praxi. Hlavním cílem práce je teoreticky vymezit danou problematiku, analyzovat systém vzdělávání v konkrétních podnicích HORECA a navrhnout využití techto moderních metod. Předmětem teoretické části je vysvětlení problematiky vzdělávání, vymezení …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with trends of education and development of employees in HORECA segment (namely the restaurant chain Ambiente), the effective methods of education for employees and their application in praxis. The aim of this work is to focus on the analysis of the education system in the selected HORECA institutions and suggest how to use the modern methods and tools. Theoretical section …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá trendmi vzdelávania a rozvojom zamestnancov HORECA (konkrétne sieť Ambiente), efektívnymi metódami vzdelávania a ich využitia v praxi. Hlavným cieľom práce je teoreticky vymedziť problematiku, analyzovať systém vzdelávania v konkrétnych podnikoch HORECA a navrhnúť využitie moderných metód a nástrojov. Predmetom teoretickej časti je vysvetlenie problematiky vzdelávania, vymedzenie …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/89261
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2023
- Vedoucí: Jan Žufan
- Oponent: Zdenka Petrů
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/89261
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Modely ekonomické výkonnosti firem v podmínkách maloobchodních řetězců s potravinami v Česku
Tomáš Seeman -
Globalizace trhu s potravinami a její důsledky.Cukr
Klára Holá -
Factors affecting the use of food safety practices: A case of Bauchi state, Nigeria
Mustapha Yakubu Madaki -
Preparing Vulnerable Environments for Hands-on Cybersecurity Training
Ivan Mitruk -
Persistent Software Vulnerabilities for Hands-on Cybersecurity Training
Daniela Belajová -
Electronic Occupational Health and Safety training in the information system
Gabriela Kandová