Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru – Bc. Lenka VÍŠOVÁ
Bc. Lenka VÍŠOVÁ
Bakalářská práce
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Importance and purpose of hygiene and food technology in business plan
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na úlohu hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v podnikatelském záměru konkrétní firmy. Je zde představen podnikatelský záměr společnosti MILTRA B s.r.o. vybudování nového provozu mlékárny odpovídající všem legislativním normám ČR a EU tak, aby byly splněny zejména hygienické normy a další podmínky pro úspěšnou výrobu, prodej a konkurenceschopnost …víceAbstract:
The main purpose of my bachelor thesis is to show the necessity of hygiene, safeness and health unexception of food in business plan of concrete company. The investment plan of MILTRA B Ltd company to build up a new diary works corresponding to all legislative norms of ČR and EU especially hygienic specification and next conditions for successful production, sale and competitive advantage products …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2007
Identifikátor:
5440
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 6. 2007
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VÍŠOVÁ, Lenka. Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru. Zlín, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2007
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Šíření, hladiny a rizika cytostatik v prostředí nemocnic a lékáren a v domácnostech onkologických pacientů
Lenka Doležalová -
Zdravotní rizika a bezpečnost v cestovním ruchu
Mariia Polonets -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Vliv zavadání, kontaminace píce zeminou a použitých konzervantů na kvalitu a zdravotní bezpečnost siláží vojtěšky seté
Kristýna Spáčilová -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
Jana SVOBODOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
Lucie Bergová -
Systém zajišťující zdravotní nezávadnost potravin ve vybraném podníku.
Lukáš Dvořák